Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Linnea Sjöström
  • Linnea Sjöström
  • Kategorier
    • Personligt
    • Träning
    • Frukost
    • Rehab
    • Muskler
    • Stretch
    • Yoga
    • Resor
    • Vardag
    • Lunch & middag
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • December2018
    • November2018
    • Oktober2018
    • September2018
    • Januari2018
    • December2017
    • November2017
    • Oktober2017
    • September2017
    • Augusti2017
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

RÖDBETSBIFFAR M FETAOST .

Ja, det här med fetaostbiffar är ju verkligen smidigt. Sältan kommer gratis och likaså krämigheten. Jag har ju delat med mig om detta förut, då blev resultatet morotsbiffar (har även provat zucchini om jag inte minns fel) , den här gången blev det rödbeta. De blev fina faktiskt, morotsbiffarna blev saftigare men kanske råkade snåla lite med fetaosten... Ett roligare sätt att äta rödbeta som oftast annars slängs in i ugnen, helt klart värt att prova.  RECEPT ca 6-8 st biffar2 st rödbetor 1 paket fetaost2 ägg1 liten vitlöksklyfta1/2 dl mjöl 1 msk chiafrön eller 1 msk potatismjölPeppar, salt & chiliflakes Riv betorna grovt, blanda med övriga ingredienser i en skål & ställ i kylen ca 10-20 min. Forma till runda biffar och stek i olja tills de får en frasig yta. Serveras förslagsvis med klyftpotatis, knapriga grönsaker & ingefärsvinigrett: - Hyvla färsk ingefära (ca. 4-5 cm) fint, pressa ur saften ordentligt från köttet i ett litet glas, pressa saften från en halv citron, en skvätt olivolja, en nypa salt + peppar & honung efter smak. Vispa snabbt ihop med en gaffel. 

Föregående inlägg

"DU ÄR ALLTID SÅ GLAD"

Nästa inlägg

EN TEXT OM KONTRASTER .

Till bloggens startsida

Linnea Sjöström