SHIRATAKI NOODLES
Inlägget är i samarbete med Svensk Hälsokost This post are in collaboration with Svensk Hälsokost Som tidigare nämnt valde jag att köra en liten smoothie detox under föregående vecka. Nu efter avslutad detox tänkte jag därför fortsätta att försöka vara nyttig i den mån som går. Så på tal om nyttigheter så blev jag glatt överraskad när jag såg att Svensk Hälsokost nu lanserat helt nya Shirataki Nudlar från varumärket Eat Smart som är både gluten och fettfria. Eat Smart Shirataki Nudlar är alltså den perfekta alternativet till kolhydrater för den som både vill gå ner i vikt, eller behålla sin vikt. Jag som älskar pasta av olika dess slag tänkte därför försöka byta ut den "vanliga" pastan mot dessa nudlar istället för att undvika både gluten och fett. Maten jag tänker börja med att laga är helt klart min pesto-variant; 1. Skölj nudlarna i kallt vatten och häll dem i en skål, jag brukar tillsätta lite salt, peppar och grönsaksbuljong. Sedan låter jag nudlarna stå i någon timme innan jag slänger ner nudlarna i en wokpanna. 2. Stek halloumi i en separat panna. 3. Blanda halloumi, nudlar, cocktailtomater, pesto och crème fraiche i en bunke. 4. ÄT och NJUT, enklare än såhär kan det inte bli, men wow så otroligt gott det smakar! As mentioned earlier, I did a small smoothie detox last week. Now, after completing detox, I thought I'd keep trying to be a bit healthy nowdays. I was pleasantly surprised when I saw that Svensk Hälsokost now launched brand new Shirataki Noodles from the brand Eat Smart, both gluten and fat free. Eat Smart Shirataki Noodles are therefore the perfect alternative to carbohydrates for those who want to lose weight or keep their weight. I who love pasta of different kinds, therefore, thought to replace the "regular" pasta with these noodles instead and avoiding both gluten and fat. The food I'm going to start making is definitely my pesto variant; 1. Rinse the noodles in cold water and pour them into a bowl, I usually add some salt, pepper and vegetable broth. Then I let the noodles stand for an hour before throwing the noodles in a wok pan. 2. Fry halloumi in a separate pan. 3. Mix the halloumi, noodles, cocktail tomatoes, pesto and crème fraiche in a pot. 4. EAT and ENJOY, easier than this, it can not be, but wow so incredibly good it tastes! Inlägget är i samarbete med Svensk Hälsokost This post are in collaboration with Svensk Hälsokost