Banancupcakes med gräddkolafluff

    Igår tyckte jag och Selina att det var läge för lite bakning. Vi gav oss på ett recept vi hittat i en bakbok som Selina fått i julklapp, och detta recept var alltså banancupcakes med gräddkolafluff. De blev väldigt goda, och för er som är intresserade (ingredienserna ser ni på översta bilden) så lyder receptet så här:   1. Sjud försiktigt grädden, den ska inte koka! Lägg kolan i en bunke och rör ner grädden. Rör om försiktigt tills kolan löser upp sig helt. 2. Täck med plastfolie direkt på ytan. Ställ in och låt stå i frysen i 45-60 min, eller i kylen över natten. 3. Vispa smör och socker vitt och luftigt. Rör ner äggen, ett i taget. 4. Dela bananerna i bitar. Mixa dem fint och rör ner i smeten (vi mosade dem "fint" i en skål bara) 5. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke. Sikta ner mjölblandningen i smeten och vänd om med stora tag. 6. Fyll formarna upp till ¾. Grädda i ca 15 min. Låt kallna. 7. Vispa upp gräddkolafluffet med elvisp. Spritsa ut på cupcakesen. Pudra eventuellt över kakao på toppen!