Lördag 16 september. Vilken fotbollslördag!!!

Hej igen! Ja, ni kan själva läsa rubriken och under den döljer sig det faktum att alla mina favoritlag vann inom några timmar. Först ut var Skene IF med hemmamatch mot Partille. Det blev seger med 3-1 och därmed borde ett nytt div. 3-kontrakt vara klart. Skene har nu 30 poäng och det ska mycket till om det inte blir spel i trean även nästa säsong. Två timmar efter Skenes avspark var det dags för IFK Göteborg att göra samma sak mot gästande Brommapojkarna på Gamla Ullevi. Som ni kanske räknat ut, vann Blåvitt och det med 1-0. Sist ut av mina favoritlag var Tottenham. Laget har gått bra i inledningen av Premier League, men trots ett massivt spelövertag såg det mörkt ut. Motståndarna, Sheffield United, tog överraskande ledningen i mitten på andra halvlek och vid 90 spelade minuter var det fortfarande 0-1 på Tottenham Hotspur Stadium. Då visade det sig att domaren lagt till hela 12(!) minuter och när nästan hela tilläggstiden spelats hade Sheffield U alltjämt ledningen. På det lilla som återstod, gjorde dock Tottenham två mål på ett par minuter och vann med 2-1. Fantastiskt! Nedan visar jag ett You Tube-klipp från Blåvitts match.   Vi hörs!