Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
KitchenByLinnea
  • KitchenByLinnea
  • Kategorier
    • Lunch & Middag
    • Frukost & Brunch
    • Efterrätter & Fika
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Januari2020
    • December2018
    • November2018
    • Visa hela arkivet
  • Om mig

Saffrans Lax med Päronsallad

Detta recept är från affären Pondus tidning, jag har lagt till matlagningsgrädde som en extra ingrediens då jag tycker att konsistensen på maträtten blir bättre. För laxen & potatis: 400-500g lax 5 dl créme fraiche 1-2 dl matlagningsgrädde 1 pkt saffran salt peppar potatis dill Sätt ugnen på 200 grader. Lägg sedan laxfiléerna i en ugnsform. Blanda sedan ihop créme fraiche, matlagningsgrädde och saffran. Smaka av med salt och peppar. Mängden matlagningsgrädde anpassas efter hur lös du vill ha din blandning. Häll sedan blandningen över laxfiléerna och grädda i ugnen i ca 40 minuter eller tills laxen är klar.  Koka sedan potatisen med dill. För päronsalladen: ruccola päron avokado rödlök olivolja salt peppar Skiva upp päron, lök och avokado. Blanda sedan det skivade med ruccolan i en salladsskål med en skvätt olja, salt och peppar.

Föregående inlägg

Smoothie med Avokado, Mango och Spenat

Nästa inlägg

6 minutersmacka på mitt vis

Till bloggens startsida

KitchenByLinnea