VIT CHOKLADCHEESECAKE MED FÄRSKA BÄR

        HEJ PÅ ER!!  Kära nån då som Nalle Puh säger, vad det var länge sedan jag bloggade!! Har varit och åkt skidor och jobbat på. Har inte bakat på 1 månad!!!!!! Inte klokt!Men nu var det dax att fira att solen lyser och jag hoppas att vi inte får mer snö!! Denna kakan är en perfekt sommarkaka ! Så för att känna sig närmre sommaren rekommenderar jag er att baka och äta denna kaka!!  Dessutom är den väldigt enkel att göra. Ingen ugn behövs. Min goa vän Sara bjöd mig på denna för snart 1 år sedan-jag blev såld direkt;)  Jaja, nu till receptet:    200 g digestivekex-kör till smulor i matberedare eller mosa på annat sätt:)  75 g smält smör.  Blanda ihop kexsmulor med smör. Tryck ut i en springform. Ställ i kylen i ca 10 minuter.  300 g Philadelpiaost  200 g finriven vit choklad av bra kvalitét.  Vispa osten mjuk, för hand eller med elvisp. Vispa inte länge. Rör i den rivna chokladen. Hämta formen ur frysen. Tryck ut smeten i formen. (Smten är lite seg- jobba försiktigt.) Ställ den sedan kallt minst ett par timmar i kylen. Godast är om den står över natten.  Sedan kommer vi till det trevliga (ja förutom att äta den då:)- GARNERING!! Här tar ni de bär ni gillar. I orginalreceptet är det färska jordgubbar. Det blir himmelskt gott. Igår dekorerade jag med färska jordgubbar, physalis och jätteblåbär. Över strödde jag daimkulor och riven ckoklad-mörk. Bara er fantasi sätter gränser  Lycka till-kramar från kakANN!!!!!