PÅSKKAKOR MED MARSHMALLOWSFYLLNING

      GLAD PÅSK I EFTERSKOTT......!! Vet inte om man kan önska det i efterskott, det är nog bara födelsedagshälsningar och dylikt som fungerar:) Men vad gör väl det? Av olika skäl fick jag inte yt detta inlägg i tid så ni får det nu. Aldrig fel att planera nästa påsk i GOD TID!!:)  Det blir ca 10-12 st  60 g smör, tärnat  1 ägg  1½ dl farinsocker  20 g kakao (ca 1 msk så slipper du väga, för det gjorde jag:)  2 dl mjöl  1 tsk bakpulver  1 tsk vanilsocker  3 msk mjölk    GLASYR:  100 g mörk choklad  25 g smör  1 msk apelsinjuice    MARSHMALLOWFYLLNING:  1 äggvita  3/4 dl strösocker  1 msk apelsinjuice  1/4 tsk vinäger  1 nypa salt  5 marshmallows, halverade    Ugn: 200 grader  Vispa smör och socker pösigt. Vispa sedan ner ägget. Sikta kakao, mjöl och bakpulver i en bunke och blanda. Vänd ner i smeten. Rör ner vanilj och mjölk. Spritsa ut 1 msk smet på bakplåtspapper. Lämna 6-7 cm mellan varje kaka du spritsar då de flyter ut. Grädda runt 7-8 minuter. (OBS! I grundreceptet står det 12 minuter. Alldeles för länge i min ugn.) Kakan ska vara fluffig och mjuk när den är klar. Lossa dem och lägg på galler att svalna.  Smält choklad och smör i mikron eller över vattenbad. Rör ner apelsinjuicen. Låt svalna något.   Vispa allt utom marshmallows till fyllningen med elvisp. Sätt bunken över vattenbad och fortsätt vispa tills det blir en tjock, glansig smet som toppar sig. Lägg i marshmallows och rör tills de har smält. Vispa då upp blandningen igen. Ta bort från värmen.   Lägg 1 tsk av fyllningen på en kaka och bred ut den jämnt. Lägg en annan kaka på som lock. Låt stelna ca 30-60 minuter. Doppa dem sedan i chokladglasyren. Dekorera med godisägg.