MJÖLKCHOKLADKLADDKAKA-fortsättning på kaktest

          HEJ PÅ ER!  Nu är det dax igen för nytt inlägg! Haft mycket att göra så jag ligger lite efter....  Men i lördags blev det 2 nya kakor testade på jobbet. Snart kommer ni att få alla kommentarer samt en vinnarkaka                                       Vad är det då i kAKANN? Ja det får ni veta nu!  10 bitar  100 g mjölkchoklad  100 g smör  2 ägg  1,5 dl råsocker  2 dl vetemjöl  1 tsk bakpulver  2 krm salt    FYLLNING:  100 g mjölkchoklad    GARNERING:  50 g mörk choklad  TILLBEHÖR:  1 pkt vaniljglass      Ugn 175 grader  Smält choklad samt smör ihop. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mjölet blandat med bakpulver, salt och chokladblandningen.   Smörj och bröa en form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter.Häll smeten i formen. Grovhacka mjölkchokladen och strö den över smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 12-15 minuter. Låt svalna. Sätt sedan kakan i kylskåpet i 2 timmar, men gärna över natten!Smält den mörka chokladen och ringla/spritsa över kakan. Servera med glass.    Good luck