MJÖLKCHOKLADKLADDKAKA-fortsättning på kaktest
HEJ PÅ ER! Nu är det dax igen för nytt inlägg! Haft mycket att göra så jag ligger lite efter.... Men i lördags blev det 2 nya kakor testade på jobbet. Snart kommer ni att få alla kommentarer samt en vinnarkaka Vad är det då i kAKANN? Ja det får ni veta nu! 10 bitar 100 g mjölkchoklad 100 g smör 2 ägg 1,5 dl råsocker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 krm salt FYLLNING: 100 g mjölkchoklad GARNERING: 50 g mörk choklad TILLBEHÖR: 1 pkt vaniljglass Ugn 175 grader Smält choklad samt smör ihop. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mjölet blandat med bakpulver, salt och chokladblandningen. Smörj och bröa en form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter.Häll smeten i formen. Grovhacka mjölkchokladen och strö den över smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 12-15 minuter. Låt svalna. Sätt sedan kakan i kylskåpet i 2 timmar, men gärna över natten!Smält den mörka chokladen och ringla/spritsa över kakan. Servera med glass. Good luck