LAKRITSPANNACOTTA

          HEJ HOPP!  Våren är här och jag känner mig glad över detta. Våren är min favoritårstid. Härligt!! Hoppas ni alla har det bra och att ni inte eldade upp något igår:)  Jag tänkte tipsa om en lite annorlunda men god dessert om man gillar lakrits. Annars kan ni titta på något annat recept nu:) 4 portioner 4 dl vispgrädde 2,5 msk socker 1-2 msk lakritspulver (finns i specialaffärer samt att köpa på nätet) 1,5 gelantinblad Lägg gelantinet i en skål med kallt vatten.  Koka upp hälften av grädden samt sockret och lakritspulvret. Vispa tills det löst sig. När det gjort det häller du i resterande grädde och låt koka upp.  Dra av kastrullen från plattan. Lägg i gelantinet.  Häll upp i portionsformar och låt stelna i kylen. Gärna en 5-6 timmar.  Severa med hallonsås. MUMS!!