KLADDKAKA MED LAKRITS-Mmmmmmmm

            GILLAR NI LAKRITS? Om inte så hoppa denna kakan. Men om ni gillar det så ska ni absolut testa denna!! Ett TIPS är att ta i ännu fler kolor!!  Även denna kaka ingår i det ytterst vetenskapliga kaktest som just i detta nu pågår.     PS! Ska du äta kakan samma dag grädda den lite längre än angivet annars blir den för kladdig.  200 g mörk choklad  200 g smör  4 ägg  2 dl strösocker  2,5 dl vetemjöl  1 krm salt  6-12 lakritskolor ex Kick eller liknade kolor. Jag använde Molle saltlakritskolor. Varje kola räknas som 19 gram.    Ugn 200 grader.  Smörj en form med avtagbar kant samt ströbröd.   Smält smör och choklad ihop i en kastrull på inte allför hög värme. L;år svalna av lite.  Vispa upp äggen lätt tillsammans med sockret och rör ner i chokladsmeten.  Blanda mjöl och salt, rör ner i smeten till en jämn massa.   Hacka kolorna ganska fint och rör ner i smeten.  Häll den i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 minuter.   Låt svalna helt, gärna i kyl över natten.  Servera med glass eller grädde.   MUMS!! Ha det gott så hörs vi snart igen