KLADDIG CHOKLADTÅRTA MED HALLONTOPPING

    HEJ ALLA KAKDIGGARE!!!!!  Hur är läget med er? Här är det bra! Något trött då det är jobbarhelg men det går bra tack vare alla trevliga arbetskompisar på sektion 1,2,3 och 4<3 Ni är alla guld:)  Idag åt vi denna kakan. Värd att pröva tycker jag:) Så vad väntar ni på? Bakaaaaaaaaa!!!  Men först ska ni få receptet för hur ska ni annars kunna baka?:)  CHOKLDBOTTEN:  150 g smör  150 g mörk choklad  2 dl strösocker  1 dl vetemjöl  2 tsk vaniljsocker  1 krm salt  3 ägg    HALLONTOPPING:  400 g frysta hallon  500 g mascarpone (Jag tog 50/50 mascarpone och philadelphiaost)  2 dl florsocker    DEKORATION:  Mörk choklad  Hallon    UGN: 175 grader  Smält smör och choklad i kastrull, rör ihop till en jämn smet. Blanda de torra ingredienserna och häll på smörblandningen. Tillsätt äggen och rör till en jämn smet.  Smöra och bröa en springform. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Kakan ska inte stelna utan vara lite lös i mitten.   Tina hallonen. Mixa dem till puré med florsockret. Blanda ner mascarponen och rör till en slät smet. Bred ut över kakan. Frys in.   GLÖMDE ATT SÄGA!! Denna kakan är perfekt att förbereda då den ska frysas in.  Tag ur frysen ett par timmar före servering. Hyvla choklad över och lägg på hallon. NJUT:)  Ha en trevlig lördagskväll alla kakdiggare:)