CHOKLADKRÄM MED CITRUSSALLAD

      HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ:)  Hur har ni det i julstöket? Bra hoppas jag. Det går fort till tomten kommer nu....  Snart kommer reultatet av den vetenskapliga kakprovningen som skett under ett par månader. HÅLL UTKIK:)  Igår umgicks jag med goda vänner på kvällen. Vi åt fisksoppa med saffran och dessert. Sedan blev det film och GODIS!! MUMS! Vi hade det superroligt! Tack kära ni för allt gott jag fick, trevligt sällskap och många skratt. Kram på er<3  Här delar jag med mig av dessertreceptet:  4 port  1½ dl vispgrädde  1½ dl mjölk  3 äggulor  100 g mörk choklad, ta en sort du gillar.    CITRUSSALLAD:  1 apelsin  1 blodgrape  1 gul grape  1 blodapelsin eller clementiner , ta 2 i så fall.  2 tsk råsocker om man vill  Blanda grädde, mjölk och äggulor i en kastrull. Värm under omrörning tills cremen börjar tjockna, ca 10 minuter. (85 grader). Hacka chokladen och lägg den i en skål. Sila blandningen genom en finmaskig sil över chokladen och rör tills den smält. Häll cremen i portionsformar och låt stelna i 2-3 timmar i kylen.   Skala citrusfrukterna med kniv och skär ut klyftor utan hinnor. (Gäller ej clementinerna om de är med i er sallad.)  Blanda i en skål. Om du vill blanda i råsocker. (Jag tog inget socker, blev friskt och gott till den chokladiga krämen)  Servera ihop.   Ha det gott så hörs vi snart!  Kram kakann!