CHOKLAD- OCH BJÖRNBÄRSPAJ

                  HALLOJ!!  I´m back Sedan igår har jag haft besök av min faster. Vi har haft det jätteroligt och självklart ägnat en del tid åt mat och KAKAAAA!! Tänk vad gott allt smakar (OK inte ALLT) efter ett besök på stan eller en ytterst blåsig och regning promenad med Athena. Ingen av oss uppskattade den, Athena gjorde vad hon kunde för att få gå under mitt paraply:) Men idag är vädret bättre:)                                                                                               Vad har vi då ätit? Det ser ni på bilden ovan. Här kommer receptet:                     Ca 8 personer  Tar ca 45 minuter att göra:)    1½ dl råsocker  ½ dl kakao  4 dl vetemjöl  200 g kallt smör                                                                                                                  FYLLNING:  75 g mörk choklad  500 g björnbär, färska eller frysta  1 dl socker  2 msk majsstärkelse (eller potatismjöl)                                                                                       Sätt ugnen på 200 grader.  Mixa råsocker, kakao och vetemjöl i matberedare. Lägg i det kalla smöret i bitar och kör det till en smuldeg.  Hacka chokladen och blanda med björnbär, socker och majsstärkelse i en skål.   Lägg bären i en smord ugnsfast form. Strö över smuldegen.   Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter.   Servera med vad ni gillar till paj. Jag hade vaniljglass.  TIPS! Jag hade även i rostad mandel hackad i pajen, både lite på bären samt i smeten. Rekomenderas          Ha en skön helg:) Ska jobba men följ det vetenskapliga kaktestet som fortsätter under helgen:) Kak-ANN!!