BLÅBÄRS- OCH CITRONCHEESECAKE need I say more?

                                                          Hej hej!! Bakade 2 sådana här igår. Tänker bjuda mina goa arbetskamrater på dem! Har världens bästa nämligen:)  Här kommer receptet så du kan baka och bjuda också eller om du känner för det, äta upp den själv:)  16 bitar  12 digestivekex  75 g smält smör  FYLLNING:  800 g philadelphiaost   2,5 dl strösocker  2 msk vetemjöl  2 tsk vaniljsocker  1 citron, rivet skal  0.5 tsk salt  4 ägg  500 g blåbär  1 dl lemon curd    Sätt ugnen på 175 grader.  Blanda kex samt smör i matberedare. Tryck ut i en form med avtagbar kant 26 cm i diameter. Kyl med du gör fyllningen.    Vispa ihop cream cheese och socker. Blanda i mjöl, vaniljsocker, citronskal och salt och vispa ihop till en slät smet. Tillsätt äggen ett i taget och rör ordentligt.    Dela på smeten. Häll hälften av blåbären i den ena smeten. Häll ner i formen. Blanda lemon curd med nästa smet och häll i formen. Blanda lätt till marmorerad effekt. Strö över resterande blåbär.  Grädda i nedre delen an ugnen i ca 1 timme. Täck med folie om kakan blir mörk. Fyllningen kommer att kännas lös när kakan tas ut men stelnar när den kallnar.     Låt svalna helt lossa den sedan med en kniv. Kakan blir godast om den får stå i kylen över natten.    Garnera gärna med fler blåbär. Tänk på hur bra synen kommer att bli efter att du ätit en bit!!