Torsdag eller söndag?
Hej finisar. Efter en lång arbetsdag, som började supertidigt var jag rätt trött när jag kom hem. Jag var innanför dörren vid tjugo i tre, och tanken var då att jag skulle blogga, fika och chilla lite innan jag drog igång med kvällsmaten och matlådor. Riktigt som planerat blev det inte, för när jag satte mig i soffan efter fikat stensomnade jag under min gosiga filt. Där sov jag sedan i tre timmar. När jag vaknade till igen var klockan halv sju, och jag insåg att tiden för att laga kvällsmat hade passerat. När jag börjar så tidigt som jag gör imorgon är min bedtime redan vid 19.00, och det finns inte en chans i världen att jag hade hunnit laga mat, lägga i matlådor, äta mat och diska undan efter mig på mindre än en halvtimme. Därför slopade jag den iden och dök ner i frysen efter en matlåda istället, som jag nog inte ska ha med mig när jag ändå tänker efter. Vi får se hur jag gör, antingen äter jag den på rasten på jobbet eller till lunch när jag slutat. Till kvällsmat blev det istället två riskakor med mandelsmör, en Alpro Go on vegansk kvarg och en persika. Kan ni tänka er att jag aldrig ätit riktig persika innan? Jag älskar ju syntetsmaken av persika som är i godis, dricka och sånt, men jag har aldrig testat frukten i sig. Sjukt ju. Det var gott iallafall! Igår åt jag färsk ananas för första gången på jobbet. Det var riktigt gott, och jag vet inte varför jag aldrig ätit det heller. Nu har jag ju det dock, så det kanske blir fruktsallad i sommar? Nej men allvarligt då jag kan tänka mig att persika i små bitar är riktigt gott på min soygurt! Ojojoj, detta ska undersökas närmre! Nedan ser ni en bild på mitt fika idag, ett av kvantums goa goa wienerbröd. Egenkavlad deg och allt. Jag jobbade med Malin imorse, och det var hon som spritsade dem. Eftersom de blev så himla fina var jag tvungen att köpa med mig ett hem efter jobbet. Jag hade tur att det överhuvudtaget fanns kvar, för jag tog ett av de sista och då var klockan två! Galet. Här har vi en liten uppdatering på min avokadokärna med. Den växer på bra, och tydligen behöver jag ha rejält med tålamod, men jag har ju inte det. Helst vill jag ju plantera den nu, men jag tror inte att den är redo för det riktigt än. Vi ger den en vecka till iallafall!