Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Crema Di Funghi Recept

Har ni ätit på Vapiano någon gång? Om svaret är nej - gör det. Om svaret är ja - har du ätit deras pasta som heter Crema Di Funghi? Om svaret är nej - gör det. Om svaret är ja - då blir du glad nu, för här kommer receptet ;). Detta är min favoriträtt på Vapiano, och den är perfekt att göra om man ska ha bjudning av något slag och vill ha en god pastarätt. Crema di Funghi är alltså en svamppasta med vitt vin, persilja och parmesanost. Riktigt gott är det, och allra bäst med färsk pasta, men det gör man som man vill. Om man vill göra rätten vegansk kör man på torr pasta eller vegansk färsk pasta samt vegansk parmesan bara. Resten är redan färdigt. Ni var en del som bad om receptet på min Instagram när jag lade ut en story, så det kommer här! PS. Jag höftar alltid i min matlagning, men på ett ungefär!Crema Di Funghi - 4 port500g färsk fettuccine1 gul lök1 eller 2 vitlöksklyfta beroende på tycke50 g margarin 250g svamp (champinjon och ostronskivling är bäst)en rejäl skvätt vitt matlagningsvinen hel massa oatly iMat matlagningsgrädde (lite mer än ett halvt paket kanske)Hackad färsk persilja efter tyckeparmesanost Koka pastan. Enkelt eller hur? Hacka löken, vitlöken och svampen och fräs i margarinet. Det ska vara mycket margarin, oroa dig inte om det känns mycket. Häll på en rejäl skvätt matlagningsvin när svampen börjar bli färdig och mjuk och löken blivit mjuk. Därefter häller du på all matlagningsgrädde och låter allt koka upp. Det ska koka i ungefär en kvart, så att det hinner bli riktigt krämigt och gott, och det kokar ner lite. Krydda med salt, svartpeppar och hackad persilja. Spara lite persilja att ha som garnering, det blir fint! När allt är klart river du ner lite parmesan i såsen, rör ihop pastan med såsen och vid servering kan du ha mer parmesanost på toppen. Njut!

Föregående inlägg

Nova Cantus - Aurora

Nästa inlägg

Mina bästa tips - budgetsmink - del 1 - bronzer

Till bloggens startsida

~ K A J S A M A R I A ~