Sesamknäcke
Tänkte dela med mig av ett recept på knäckebröd som vi brukar göra här hemma! Förutom att de är goda och enkla att göra är de dessutom glutenfria också, superbra ju.Ta fram en stor bunke och blanda mjöl, sesamfrön, solrosfrön och linfrön. Koka upp vatten, häll i oljan och häll över de torra ingredienserna och blanda till en smet. Bred ut smeten på 3 plåtar klädda med bakplåtspapper. (Tips! Lägg ett bakplåtspapper över smeten och tryck ut den med händerna eller kavel så den täcker hela plåten, dra bort pappret och gör likadant på nästa plåt.) Strö flingsalt över. Grädda i varmluftsugn på 150 grader i ca en timme. Det går bra att ställa in alla plåtarna på olika höjder. Stäng av ugnen och låt dem gärna eftertorka i ugnen med ugnsluckan på glänt i någon/några timmar innan du bryter isär dem.KLART!