Julia Madicken Lundin
Vem är jag? kanske ni undrar. Mitt fullständiga namn är Julia Maria Madicken Lundin, född sommaren 1996 på SöS i Stockholm. Är uppvuxen i Tyresö men har bott på tre andra ställen innan det.När jag föddes bodde jag, mamma och pappa i Enskede gård i en liten lägenhet. Sedan behövde vi en större lägenhet för helt plötsligt tog ju jag plats också, så då flyttade vi till en 3a i Kärrtorp. När jag var 3 år gammal gick min morfar bort :´( och vi tog över hans lägenhet i Vasastan. När jag var 4 år gammal föddes min lillebror och det var dags att köpa villa tyckte mina föräldrar. Då flyttade vi till trevliga Tyresö, till en underbar gata där jag träffade min bästa vän som än idag står mig väldigt nära <3 Nu bor jag i Enskededalen med min familj (japp, och när ska man flytta hemifrån då...) och har bott här i 5 år. TeaterapaÄnda sedan liten har jag varit en teaterapa och har alltid hållit på med teater av något slag. Så när jag skulle börja gymnasiet blev det inget annat än teater i Kulturama gymnasium Stockholm. Efter 3 år på gymnasiet tröttnade jag lite och kände att teater kanske inte var det jag ville hålla på med (fast jag fortfarande älskar att stå på scen). Mina intressen drogs istället ännu mer till mode, inredning, resor och gud vet vad jag kommer syssla med i framtiden.Spontanitet Jag älskar att resa, se nya saker och ja, typ aldrig sitta still. Jag blir otroligt lätt rastlös och uttråkad och har därför oftast inte svårt att hitta på saker att göra. Kan vara alltifrån att cykla, ta en tur på stan och shoppa, gå till något mysigt café eller ta en spontan helg till Göteborg. Men självklart kan en dag i soffan framför Netflix också vara jäkligt nice. Mitt måtto i livet - Life´s short, just do it Jobb / IntressenJag har haft en enda fast tjänst, fast den sa jag upp innan den ens hade börjat...men mer om den snart. Mitt första jobb fick jag i 3an på gymnasiet och var på Sandys (för er som inte vet vad Sandys är så är det typ som Subway, vi sålde mackor, wraps, fika och juicer som vi gjorde på beställning). Där jobbade jag en kortare tid och efter det fick jag extrajobb vid juletid på Designtorget. Efter det fick jag som typ alla andra ungdomar jobb på McDonalds. Alla jobb kan inte passa alla och så var det med McDonalds för mig tyvärr, jag trivdes inte så bra. Men tackar dem ändå för erfarenheten av den stress man är med om där.Efter studenten 2015 åkte jag på vintersäsong i Ramundberget uppe i Härjedalen. Där jobbade jag på de olika restaurangerna som servitris och hade dem roligaste 4 månaderna. Ramundberget är en rätt liten skidort men mycket vacker med riktiga berg och riktig snö. Tack vare att det är så litet så var vi inte så många anställda (150 pers) och vi kom varandra otroligt nära och man blev som en egen liten familj.Under tiden som jag har säsongat eller rest så har jag också alltid haft en fot inne på Kappahl. Min tid på Kappahl har varit hoppande fram och tillbaka och jag är så himla glad att de tagit emot mig när jag sagt hejdå för att åka och säsonga eller resa och sedan kommit tillbaka. Efter att jag hade varit och rest i Asien i 2 månader så hoppade jag på ett vikariat som VM (visual merchandiser) och tog även en fast säljartjänst som jag skulle hoppa på efter mitt vikariat. Dock spontan som jag är så jobbade jag som VM i 9 månader av 18 innan jag sa upp både vikariatet och min fasta säljartjänst för att göra en andra säsong i Ramundberget. Just nu jobbar jag extra på Kappahl under sommaren och har tänkt börja plugga till hösten. Min resa i Asien blev min upptäckt till hur roligt jag tycker det är att resa. Jag åkte med tre kompisar i två månader till 7 olika länder. Vi var i Singapore, Bali, Cambodja, Laos, Thailand, Filippinerna och Malaysia. En helt otrolig resa och så mycket man sett och varit med om. Denna blogg skapade jag för att få skriva och visa saker i mitt liv, vad jag tycker om att göra, trender, tips och råd för folk som kanske funderar på att resa eller göra en säsong någonstans. Har otroligt många intressen och en stor del av dem innehåller mode. Har stort intresse av modets historia, främst under hela 1900-talets skala, men även nya trender och inspirationer. Ni kommer även få se mycket mat och fika, nya restauranger eller caféer som jag rekommenderar eller tips på nyttiga smoothies och dylikt. Jag älskar att testa nytt och uppleva allt som går att uppleva.