Bookatable Academy & Awards 2016
I tisdags var det dags för dagen som krävts flera månaders planering, Bookatable Academy & Awards. Först hade vi alltså en slags utbildning med kunder till oss, där restaurangägare, kockar osv fick lyssna på Allt om Stockholm, Michelin, Visita. Sedan hade vi prisutdelning för de bästa restaurangerna inom 8 olika kategorier. Jag dök upp först av alla på Haymarket by Scandic och drog nästan direkt ner till torget och prutade till mig blommor till vinnarna. Sen var det flera timmars fix och rodd för att få allt på plats innan gästerna anlände. Bland annat placera ut goodie bags på alla stolar. Sen kom gästerna och vi hade en liten check in desk som flera av mina kollegor stod och jobbade vid, bland annat Amanda här på bilden. Jag som brukar kunna bli ganska stressad med event och allt som ska fixas var lugn som en filbunke hela dagen. Så skönt! Hann till och med att sätta mig ner och äta lunch i lugn och ro. Win. Sen drog allting igång. Michael Ellis, som är International Director för Michelin Guide kom direkt från flygplatsen och höll en dragning som jag gillade. Jag älskar ju mat och det här med Michelin är ju så hemligt och spännande, typ som en förbjuden värld som man fick lite inblick i. Efter Academy var det dags för bubbel och lite snittar innan prisutdelningen kickade igång. Vill du läsa om vilka som vann kan du klicka här. Och det var den lyckade dagen det! Vi firade med en herrans massa champagne nere i Haymarkets bar, Americain. Vår säljare Amanda, marknadschef Jessica och promotion manager Oscar! Älskar verkligen art deco och 20-talsvibbarna på detta ställe. Det är ju alltid roligt att besöka ställen som har inredning som man älskar, men skulle aldrig vilja ha exakt samma stil hemma. Konstigt va?Hur som haver, det var en rolig och händelserik dag. Jag åkte hem efter för många glas bubbel och åt kladdkaka till middag.