I move fast
DÖDENS DAG var och hälsade på igen som jag började skriva imorse, men aldrig publicerades. La mig då istället på stenplannorna på innegården och försökte hitta tillbaka till en normal aningstakt. Och min BFF frågade mig "hur ska du göra/hur gör du för att bli av med all din aggrition (jag bryr mig inte om hur det stavas ni förstår) och så tyckte han att "du kanske ska börja träna" MRR och han ropade förlåt direkt efter att han släppt ut dom orden för han märkte på mig hur det började bubbla i mig. MEN jag kom på det. Eller hjälp iallafall. Absolut långt ifrån 100% men lite. LAGA MAT?! haha komiskt att jag gör det hela dagarna men då hjälper det inte, det hjälper nu. När jag står SJÄLV i köket hemma, ingen dömmer eller kollar över axeln, ingen prestation eller prestige, bara jag, riktigt bra musik och redskap och råvaror :) OCH MUSIK. I sig. Bara sådär. Jag kan sitta på min stol i mitt rum, eller ligga på golvet, sitter gärna i bilen, och spelar riktigt hög musik. Som är sjungvänlig och kanske också dansar lite. Idag lagade jag middag. Gnocchi som va köpt tho ska ha en make-a-gnocchi genomgång med er för det låter kul! Så jag stekte på bacon, sen lät dom rinna av på ett papper och (hushållspapper såklart då hoppas jag ni förstår, inte sånt man skriver på) fräste på svamp med färsk rosmarin. Rekommenderar färska kryddor alltid. De e det bästa som finns. I framtiden ska jag ha ett växthus fullt med kryddor med ett litet bord och stol så kan man få komma på fika! Kanske ett gott örtte? Jag kokade upp vatten och blachade broccolin, sparrisbroccoli. De e broccoli men har formen som en sparris. Där av namnet ingen annan anledning som mamma trodde... Bara några minuter, plockade upp dom och lät som spolas i kallt vatten (så dom behåller färgen!) Sen hällde jag ner gnocchin i samma vatten. Slängde tillbaka baconen i pannan med svampen, och valnötter och lät det fräsas runt tills gnoccin va klar. Då flyttade jag över den till stekpannan bara med en hålslev (tack igen mamma för julklappen, en ny hålslev) och hade i en klick smör för det är gott. Låt det bubblar runt, KRYDDA(!!) salt och peppar såklart..., sen strösslade jag över broccolin, tomat och parmesan och lät det liggar och puttra ett tag avslutade med att ringla över en god smakrik olivolja. Bon!! Hade på ruccola på tallriksen sen. Ruccola i gott. Ruccula kan stavas på två sätt. Ruccola eller rucola!