Dreamer

Jag säger bara dijon(!!!) och grädde! Alltså det måste ju vara en av dom godaste såserna man kan göra och nu när jag snart ska bli ensamstående är ju ett storkok jättebra! Man tar kyckling, vilken sort du vill och fräser den i en panna och lägger sen ner den i en ugnsfast form. Jag delade i ganska små bitar (så de går fortare å man slipper dela så mkt på tallriken sen) så typ samtidigt som du gör det här börjar koka upp vatten till ris till! eller bönor eller linser, frön.. ELLER PASTA? Gör vad du vill med vätskan som har släppts släng ner den med kyckling för extra smak och sen i med en klick olja i panna, fräs på löken och dom grönsakerna du tycker e goda jag hade i blekselleri för de e gott och crunsh! I med grädde, dijon, buljong, salt, peppar, cayenne ;))) Under tiden det kokar upp hacka tomat och strössla över kycklingen och cashewnötter (osaltade) sen ba smacka på såsen och in i ugnen sen klart på typ 10 minuter ;-)