VEGAN CINNAMON ROLLS
Recept:Deg:15 dl vetemjöl5 dl sojamjölk200 gram mjölkfritt margarin1 paket jäst1 dl socker1 tsk saltFyllning:1,5 dl socker150 gram mjölkfritt margarinKanelKardemummaPärlsockerSojamjölkInstruktioner:1. Värm upp mjölken tills den är fingervarm och blanda sedan med den smulade jästen.2. Blanda i salt, socker och margarin i blandningen och rör om.3. Blanda ner mjölet, lite i taget, tills degen är lättarbetad, låt sedan degen jäsa i ca 45 minuter.4. Kavla ut degen på en platt yta och bred ut smöret på degen för att sedan hälla på kanelen, kardemumman och sockret.5. När du gjort detta är det dags att rulla ihop degen till en lång rulle och sedan skära ut kanelrullar i valfri tjocklek.6. Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper, pensla de med växtbaserad mjölk och strö eventuellt på pärlsocker.7. Skjuts in i ugnen i ca 10 min (kortare tid om du gör små) på 225 grader.Klart att servera!