PÅSKAFTON
MORGONEN BÖRJAR MED PAKET:För att göra hela dagen lite roligare valde jag att ge några små paket till mina två yngre systrar. Så när vi kom ned på morgonen runt 7.30 väntade två högar med 6 presenter i var åt dem. Innehållet var ganska blandat, de flesta paketen innehöll smink jag inte använt/använder som jag tänkte att de kunde tycka om.PÅSKLUNCHEN:När alla 12 paket var öppnade var det dags att fortsätta med nästa punkt på dagens att göra lista, nämligen maten!(Min personliga favoritdel) Tårtorna som jag och O bakade under gårdagen skulle nu dekoreras, efterrätten skulle fixas och all mat till påsklunchen skulle lagas!Först gjorde vi som sagt klart tårtorna, tårtbottnarna som vi använde var vegansk sockerkaka som vi delade i två lager!Sedan dekorerade vi den första tårtan med vegansk sprutgrädde och lite riven choklad(+lite strössel för ögats skull....) Den andra tårtan fick två lager med Vegan Chocolate Frosting (En burk kokosgrädde som värmts i en kastrull tills det börjat bubbla lätt i kanterna och sedan hällts över 200g hackad vegansk choklad, sedan ska det stå och svalna tills önskad konsistens) och toppades sedan med lite frysta hallon och riven choklad!När de veganska tårtorna var klara var det dags för maten (medan jag lagade maten hjälpte J & O mig med en till efterrätt som bestod utav (ingredienserna är för en person) ca 1dl vegansk yoghurt (vi använde Planti Soyghurt i den naturella smaken), en matsked chocolate frosting som var kvar från tårtan, lite frysta hallon, hemmagjord vegansk granola och lite riven choklad.I matväg blev det lite allt möjligt, bland annat bakad sötpotatis, vegansk skagenröra, veganska köttbullar, stekt tofu, avocado och sedan allt det vanliga som ägg, köttbullar, skagenröra osv till de andra.Efter påsklunchen var det dags att leta efter påskäggen ute i trädgården, vilket jag inte fotade tyvärr.glad påsk! <3