Lyxig Frukost på 5 minuter // Breakfast in 5 minutes

Godmorgon!Idag blev det mannagrynsgröt till frukost! Jag har börjat äta det till frukost nästan varje dag nu, det är ju så smidigt samtidigt som det är mättande och gott!Idag toppade jag min gröt med äppelmos, färska hallon och havremjölk!För att göra själva gröten tar du bara 2 dl växtbaserad mjölk (jag använde havremjölk idag!) , 2 matskedar mannagryn och även lite salt. (Så många dl mjölk du tar, så många matskedar med mannagryn ska du ta!Så tar du 1 dl mjölk ska du då ta 1 msk mannagryn!)Sedan kokar du alla ingredienserna i en kastrull tills gröten tjocknat! (Rör om hela tiden, gröten bränns otroligt lätt!)Kram.//Good morning!For breakfast, I made a kind of porridge that I believe is called Cream of wheat in English (not 100% sure about that though).The recipe is really simple, all you need is:1 cup of plant based milk (I usually use oat milk or almond milk for this recipe)2,5 - 3 tablespoons of semolinaa pinch of saltBoil all of the ingredients in a saucepan until it´s thick, pour the porridge into a bowl and add some toppings.I usually serve my porridge with some applesauce and some plant based milk, but today I had some fresh raspberries at home so I added them as well!And there you have it! A tasty and filling breakfast in just 5 minutes!Hugs.