Creamy Noodles With Vegetables & Soy Skewers
Ingredienser:Vegansk matlagningsgrädde (jag använde en havrebaserad)ZucchiniChiliBaby spenatRisnudlarIngefära (jag använde ingefärspulver men det fungerar självklart med färsk ingefära också!)Soy Skewers (veganska kycklingspett) (de jag använde var från märket Tzay)Så gör du:1. Koka nudlarna enligt beskrivningen på förpackningen2. Riv zucchinin och hacka spenaten, lägg båda två i en stekpanna.3. När nudlarna kokat färdigt, tillsätter du dem i stekpannan4. Häll i din matlagningsgrädde i stekpannan, tillsammans med chilin och kryddorna.5. Blanda och låt alltihop värmas upp en stund.6. Stek spetten och servera sedan allt tillsammans!Ingredients:Vegan cooking cream (the one I used was made of oats)ZucchiniChiliBaby SpinachRice NoodlesGinger (I used powder but you can use fresh ginger if you´d like)Soy Skewers (Vegan chicken skewers) (the ones I used where from a company called Tzay)Instructions:Prepare the noodles according to the instructions on the packagingShred the zucchini and shop the spinach, add both of the vegetables in to a pan.Add the noodles in to the pan when they´re done, add the cooking cream, the chili and your spices and give it a stir.Fry the Soy Skewers and serve on a plate with the noodles!Done!