VEGANSKA CHOKLADBOLLAR

Som jag tidigare nämnt är jag en lite godisråtta! Jag vill gärna ha något sött efter maten eller på kvällen, det behöver inte vara mycket eller något speciellt...ibland går t.o.m en kaffe bra. Ingen har väll undgått dadelbollar, magiskt gott! Jag älskar kombinationen segt- kladdigt-och sött. Igår eftermiddag hade jag en timme över och jag bestämde mig för att slänga ihop lite dadelbollar, men med en twist.När jag bakar dadelbollar följer jag inget recept utan jag går efter känsla och vad jag har hemma, oftast brukar jag bara ha i havregryn, dadlar, kakao och lite salt men igår blev det lyx dadelbollar! INGREDIENSER*12 krämiga dadlar *5 msk starkt kaffe *liten nypa salt *1 msk kokosolja (smält)*2-3 msk kako*1-1,5 dl havregryn GÖR SÅHÄR-Mixa dadlarna och kaffet med en stavmixer eller i en mixer. Tillsätt resterande ingredienser och blanda till en slät och krämig smet. Rullar till bollar, täck i kokos eller kakao, förvara i kylen.ÄT OCH NJUT!