VEGANSKA BANANMUFFINS
Till frukost föredrar jag något sött, ex smoothie/frukt/kokosyoghurt med bär och granola ect. Är du precis som jag, men trött på att äta samma frukost varje dag? Då har jag ett recept för dig! VEGANSKA BANAN MUFFINS/BULLAR -helt utan vitt socker och kan bakas glutenfritt *4 mosade bananer *0,75 dl kokosolja (en annan olja av bra kvalité funkar också, bara inte olivolja) *1,5 tsk bakpulver *225 g valfritt mjöl (Jag använde havre och kokos) *1 tsk kanel (kan uteslutas) GÖR SÄHÄR: Sätt ugnen på 180 grader 1.Mosa bananerna med en gaffel, addera smält kokosolja eller vanlig olja 2.Blanda mjöl/bakpulver/kanel tillsammans i en skål. Kombinerar där efter alla ingredienser och rör om 3.Häll smeten i muffinsformar och grädda 20 min i ugnen-Låt svalna, därefter ät och njut! Om du kikar in på bloggen ikväll har jag lagt upp version 2.0 av detta recept. Lite sötare, lite kladdigare och lite festligare..men fortfarande hälsosamt!