VEGANSK CHOKLADKAKA
HEJ! Nu är jag tillbaka igen efter en helg i Paris, så mysigt och underbart att få spendera 3 hela dagar med varandra utan jobb och andra saker runt omkring som stör. Tyvärr var vädret ingen höjdare men det man inte kan påverka får man inte lägga för mycket energi på! I och med att vi åkte tidigt i lördags morse och kom hem sent i går kväll dvs måndagkväll känns det inte som en tisdag idag utan måndag för mig, well..kort vecka! I förra veckan la jag ut en instagrambild på en av mina favorit veganska kakor, underbart krämig och god! Här kommer receptet på den. *5,6 dl mjöl *1,7 dl kakao *1 tsk bakpulver *1 tsk salt *3,6 dl kokossocker *1,1 dl osötat äppelmos eller banan *1,1 dl kokosolja *3,6 dl vatten GÖR SÅHÄR -Sätt ugnen på 180 grader Blanda alla torra ingredienser i en skål, i en annan skål kombinerar du alla blöta ingredienser därefter mixar du alla ingredienser tillsammans tills du har en slät och krämig smet. Bakas i ugn ca 25 min Låt kakan svalna Under tiden som kakan svalnar gör du frostingen. *6 msk smält kokosolja *5 msk kakao *4 msk agave *1 msk mandelsmör -Blanda alla ingredienser till en slät och krämig smet, bred på kakan. Toppa med rostade hackade mandlar. ÄT OCH NJUT!