SOCKERFRIA CUPCAKES
*4 bananer *3,5 dl mjöl (jag använde hälften havre och hälften vetemjöl) *1,5-2 tsk bakpulver *0,4 dl kokoslja *0,4 dl äppelpuré *1-2 tsk kanel (valfritt) *25g valnötter (valfritt) *25g russin (valfritt) Sätt ugnen på 180 grader -Mosa bananerna med en gaffel, tillsätt kokosolja + äppelpuré. I en annan skål blandar du mjöl, bakpulver, kanel, valnötter och russin. Kombinerar alla ingredienser och blanda tills du har en slät och krämig smet. Häll smeten i muffinsformar, gräddas i ugn ca 20 min. Dessa muffins går att äta precis som dem är, dvs utan frosting. Eftersom de inte innehåller något socker så funkar dem perfekt som frukost men även som snack ect. Som jag tidigare nämnt så älskar jag smaken av choklad, därför föredrar jag dem med frosting på topp. *6 msk smältkokosolja *5 msk kakao *4 msk maple syrup/agave *1 msk mandelsmör *liten nypa salt -Blanda alla ingredienser till en slät smet, toppa muffinsen med frosting + ett hallon ÄT OCH NJUT!!!!