SAVOURY PANNKAKOR
I AM BAAAACK! Äntligen har jag tillgång till wifi i min lägenhet och även en ny kamera med mig i bagaget... Jag älskar att det börjar gå mot höst och jag känner mig otroligt inspirerad, jag vill laga så mycket gott! Detta var min lunch igår och jag tänkte dela receptet med er.. enkelt, hälsosamt och otroligt gott! -1 dl bovetemjöl -1 dl sojamjöl -2 dl vatten + 0,5-1 dl växtbaserad mjölk -1 msk olja av bra kvalitet -1 handfull spenat eller 3 "block" fryst spenat -1 tsk bakpulver GÖR SÅHÄR 1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. (Valet av mjölsort är helt upp till dig själv) 2.Tillsätt vätskan och rör om tills du har en slät och krämig smet, där efter tillsätter du spenat. Om du använder dig av fryst spenat tänk på att tina den innan. 3. Stek pannkakorna i 1 msk olja på medelvärme, ca 3-4 min på varje sida. Ät och njut! Om du som jag vill toppa pannkakorna med lite extra tillbehör kan du använda dig av en växtbaserad créme fraîche, hackad rödlök och lite gröna blad.