RAW CHEESECAKE

Det bästa med raw cheesecake är att du kan äta det när som, ja..även till frukost! Låt oss kolla på ingredienserna  KRÄM -3,5 dl cashewnötter -Några färska bär -0,5 dl agave/honung -0,5 dl kokosolja -0,5 dl citronjuice (ev. vatten/växt-baserad mjölk)  BAS -0,5 dl vatten  -1 dl färska dadlar -1 dl mandlar  -liten nypa salt  -Ev. 1 msk vatten  GÖR SÅHR 1.Addera cashewnötterna till en skål, fyll skålen med vatten och blötlägg nötterna över natten. Om du har ont om tid, koka vatten och blötlägg nötterna i ca 1 h. Detta moment gör vi för att nötterna ska mjukna och därefter bli lätta att mixa.  2.Skölj nötterna och tillsätt resterande ingredienser, mixa tills du har en slät och krämig smet ca 5 min i en mixer. Ställ smeten åtsidan. 3. Under tiden som smeten vilar gör du botten till kakan. Kombinera alla ingredienser i en matberedare och mixa tills du får en smulig deg. Pressa degen i en klädd form/ muffinsformar. Addera smeten och ställ i frysen ca 2 h. Toppa med ex färska bär!