GLUTENFRI GRANOLA

Jag tror att jag redan delat med mig av receptet till denna godingen man jag kan inte få nog av den, helt perfekt som frukost på morgonen då den är mättande, går snabbt att laga och smakar så fräsch! Lagom söt, även fast att den är grön...;) INGREDIENSER-1 fryst banan-2 tsk grönt smoothie pulver (kan uteslutas) -1 msk nötsmör-1 stor näve färsk spenat -2 dl växtbaserad mjölk -0,5 dl vatten 1-2 dadlar (kan uteslutas) GRANOLA-4 dl havregryn -2 dl solrosfrön ev valfria fröer -1 dl chiafrö-1 dl kokos-2 msk kokosolja-1 msk kokossocker ev. agave/honung (kan uteslutas om man vill göra granolan helt sockerfri) GÖR SÅHÄR1.Blanda alla torra ingredienser i en skål, rör om. Tillsätt resterande ingredienser och mixa med händerna.2.Klä en plåt med bakplåtspapper, addera granolan och grädda i ugn på 175 ca 15-20 min.Var noga med att röra om efter halva tiden, sista minuterna är viktiga att hålla koll på då det är lätt att granolan bränns vid.