Himmelsk äppelkaka
I torsdags gjorde jag en liten förändring med mitt hår, klippte det kortare och färgade mörkare. Har inte gjort så mycket annat med mitt hår än att färga så var väldigt nervös innan hur det skulle bli. Kändes väldigt konstigt men är otroligt nöjd nu i efterhand.-Alltså jag måste ha bakat den absolut godaste äppelkakan i världen. Enkel att göra och kul med ett lite mer "speciellt" recept. Perfekt att servera med en kula vaniljglass och bjuda på om man får gäster. Denna kommer jag att göra flera gånger till! Här är ett annat gott recept med äpplen: Höstiga äppel-och kanelmuffins Så gott när kakan inte är helt torr tycker jag. Äpplena i kakan är såå saftiga med en god kolasmak..mmm Recept för 6 bitar 6 skivor vitt rostbröd (ej rostat såklart) 3 ägg 2 dl mjölk 1 tsk vaniljsocker 1 msk kanel 3 st gröna äpplen 2,5 dl farinsocker 3 msk majsstärkelse - Sätt ugnen på 175 grader och skär brödet i små bitar (ca 3 cm). Blanda ägg, mjölk, vaniljsocker och kanel i en bunke. Tillsätt brödbitarna och rör tills allt bröd har blivit blött och sugit åt sig vätskan. Häll ut brödet i en springform, 22cm. Skölj, skala och skär äpplena i små bitar. Blanda äpplen, brun farinströ och majsstärkelse i en stor bunke. Sprid blandningen i formen över brödet och grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter. Servera med en kula vaniljglass och lite kolasås!