Halloween-maränger

Hej på er,  idag fick jag höstlov, så skönt! Det betyder ju hallloween också, vem gillar inte halloween? Jag har bakat dessa blodiga maränger som passar bra till halloween, kan ätas till glass eller precis som de är. Recept för ca 60st 3 st äggvitor2 dl socker-Separera vitorna från gulorna i en ren torr bunke. Det är viktigt att ingen gula kommer med eller att det finns någon annan typ av fett i bunken, för då blir det ingen maräng.Vispa kraftigt med elvisp tills ett fast skum uppstår, ca 2 min.Tillsätt strösockret, lite i taget, under kraftigt vispande tills allt socker är blandat med äggvitorna. Fortsätt vispa tills du har ett blankt fast skum och du kan vända bunken upp-och-ned utan att marängsmeten rinner ut.Gör streck i en sprits med gelefärg/karamellfärg, fyll sedan spritsen med marängsmeten och spritsa ut maränger i valfri storlek på pappersklädda plåtar (det går åt 2 plåtar). Grädda i 100° varmluft (125° vanlig ugnsvärme, men varmluft är att föredra eftersom man då kan grädda båda plåtarna samtidigt) i ca 50 min-1 timme beroende på storlek. Plocka ut en maräng och smaka på innan du tar ut resten, det är så trist om de är blöta i mitten. Lycka till!