Hallonmacarons

Heej! I helgen bakade jag macarons för fjärde gången, och det är ju så svårt att få till.  Blir aldrig riktigt så fina som man hoppats. Men de blev hur goda som helst iallafall, så här är receptet!     Recept för 20st macaronsIngredienser3.33 dl florsocker 2 dl mandelmjöl 3 st ägg en nypa salt 0.5 dl strösocker Gör såhär:•Mixa ihop florsocker och mandelmjöl• Dela äggen och häll vitorna i en rostfri bunke eller glasskål• Tillsätt salt och vispa med elvisp till fast skum• Fortsätt vispa på medelhastighet och tillsätt samtidigt strösockret, en tesked i taget• Blandningen ska bli tjock, vit och blank• Tillsätt färgpasta eller färgpulver om du vill• Vänd ner florsocker- och mandelblandningen i smeten och rör den jämn och fin• Fyll en spritspåse och spritsa ut jämnstora rundlar, cirka 5 cm i diameter, på två eller tre plåtar med bakplåtspapper• Låt kakorna vila i 60 minuter• Sätt ugnen på 160°• Grädda kakorna mitt i ugnen i 12 minuter• Låt svalna på plåten.- Hallonfyllning 100 g mjukt smör1,5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker1 st ekologisk äggula Några droppar valfri hushållsfärg2 msk hallonsylt - Vispa smör, florsocker och vaniljsocker vitt och pösigt. Vispa ner äggulan. Färga med karamellfärg och smaksätt med hallonsylt. Spritsa ett lager hallonkräm på hälften av kakorna och lägg sedan över de andra kakorna   Lycka till!♥