Hallon- och chokladglasstårta

  Hej på er, jag hoppas ni mår super idag!  Jag har varit på dans och sedan bara kollat serier och pluggat nu efter skolan. Håller tummarna för att våren kommer snart, tog faktiskt mina vårskor till skolan idag. Man får ju hoppas iallafall, ellerhur! Imorgon är det ju faktisk semmeldagen kom jag på nu, hade nästan glömt. Jag äter ju inte ens semlor. En annan högtid är ju alla hjärtans dag som är nu på söndag. Jag tycker det är en väldigt fin högtid, och ni vet de här gelehjärtanen(?) som finns överallt att köpa nu. De är mina absoluta favoriter, och kanske till o med det bästa med alla hjärtans dag, haha nää, men nästan.. Vad har ni för favoriter vid alla hjärtans dag? - Nu tänkte jag visa er en glasstårta med hallon och choklad jag gjort. Som går såå fort att slänga ihop. Denna är supergod och perfekt att bjuda på vid alla hjärtans dag. Hallon och choklad har väl aldrig gått fel? Recept för ca 10 bitar 5 dl vispgrädde2 tsk vaniljsocker1 burk sötad kondenserad mjölk 100g choklad 2 dl hallon - Vispa grädden och vaniljsockret fluffigt, men inte fast. Rör försiktigt ner den kondenserade mjölken i grädden. Hacka chokladen och rör ner tillsammans med hallonen i gräddblandningen. Klä en springform ca 20cm med bakplåtspapper, i botten och på kanterna. Häll i smeten och ställ in i frysen ca 3-5 timmar. Rör om då och då under den första timmen så att chokladen och hallonen fördelas i hela formen. Ringla över smält choklad innan servering!