Enkel granola med kanel

Hur lyxigt känns det inte att äta sin Egna, hemgjorda granola i yoghurten till frukost? Jag älskar det! Det bästa med granola är att du kan variera den på SÅ många olika sätt efter vilka ingredienser du har hemma. Och det blir alltid (nästan iallafall..) gott!! Den här granolan jag gjort är sjukt enkel och innehåller mycket färre ingredienser än de andra jag gjort. Superduper god med kanel i, och kanske skulle den bli ännu bättre med någon torkad frukt? Bara för dig att testa dig fram om du gillar något annat.Här är ett annat recept på granola: http://www.devote.se/Jolineelo... Recept för ca 1 liter7 dl havregryn2 dl hasselnötter1 dl honung2 tsk smält kokosolja1 tsk kanel1 krm vaniljpulver -Värm ugnen till 175 grader. Hacka nötterna grovt och blanda med havregrynen. Häll ut blandningen på en plåt med baklpåtspapper och rosta i ugnen ca 10 minuter. Rör om då och då så att det inte bränns. Blanda resten av ingredienserna i en bunke och häll det över havregrynblandningen, när det kommit ut ur ugnen. Rör om ordentligt och bred ut så att det blir ett jämnt lager på plåten. Slå av ugnen och ställ in plåten i ugnen igen och låt granolan gräddas på eftervärme ca 8 minuter.Låt svalna och häll upp i en tätslutande burk, då håller den sig länge! <3