Double chocolate-cupcakes

Hej finisar! Hoppas ni har haft en bra helg. Jag har shoppat lite nya kläder, hittade även superbilligt strössel och lite annat smått på lagerhaus. Har bakat en del och avslutade helgen med ett härligt bad i poolen, så skönt.   Snart är det ju dags för alla hjärtans dag och dessa double chocolate-cupcakes kommer jag att bjuda på. Chokladcupcake med vit chokladcreme. Supergod kombo! Jag tycker själv inte mina cupcakes brukar bli så fina. Och det är svårt att hitta en frosting som är stabil och ger skarpa linjer när man spritsar, men dessa blev jag riktigt nöjd med! Recept för 12st75 g smör1/2 tsk vaniljpulver2 1/2 dl mjölk1 st ägg3 dl mjöl1 dl kakao2 tsk bakpulver2 1/2 dl strösocker1/2 tsk saltSätt ugnen på 175 grader och smält smöret. Tillsätt vaniljpulvret, mjölken, och ägget, vispa ihop. Blanda i resten av ingredienserna. Vispa ihop allt till en slät smet. Fyll muffinsformarna till 2/3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 18 – 20 minuter - Frosting 120 g vit choklad 4 dl grädde 2,5 st gelatinblad - Lägg gelatinbladen i kallt vatten och hacka chokladen. Värm upp grädden i en kastrull. Det får absolut inte koka. Krama ur gelatinbladen och rör ner i grädden. Rör till sist ner chokladen. Frys in smeten i ca 2 timmar. Ta fram och vispa fluffigt med elvisp.  Spritsa sedan på dina cupcakes!