Daimbräck

Daim, Daim, Daim..asså finns det någon bättre choklad än daim..? Nä, trodde inte det va?  - Detta är precis som daim, och du kan göra det S J Ä L V! Receptet är enkelt och det mesta har du säkert redan hemma! 100 g mörk choklad2 1/2 dl socker200 g rumsvarmt smör2 krm salt - Ta fram en plåt, inte jättestor..typ mellanstor :) Klä den med bakplåtspapper. Hacka chokladen fint.Smält sockret i en kastrull tills det är gyllene. Tillsätt smöret lite i taget under omrörning/vispning. Vispa ner saltet.Häll ut smeten på en bakpappersklädd plåt. Strö över den hackade chokladen direkt och låt den smälta. Om det behövs, bred ut chokladen till ett jämt lager.    -   (för mig vart det massor av överflödigt smör i formen, om det händer, häll bara ut det när själva bräcket har stelnat lite) Låt svalna i kylen/frysen. Bryt bräcket i bitar. Njuuuut!LYCKA TILL <3   Instagram: Bakeandenjoy