Chokladbollskaka

Ni ska bara veta hur mycket jag tycker om chokladbollar...denna kaka... himlen   Den smälta chokladen på toppen gör allt 10x bättre också! Vaknade kl.7 imorse så gick upp för att baka denna, en bra start på dagen helt enkelt:) Supersnabb och smidig att göra också, ingen ugn behövs.     Receptet är för en form på 23cm och blir ca 12 bitar 8 dl havregryn150 g smör, rumsvarmt1 dl kokos1 msk vaniljsocker2 ½ msk kakao2 dl socker ca ½ dl vatten Garnering150 g choklad, mörk, ljus eller mjölkchokladkokos eller pärlsocker GÖR SÅ HÄR Nyp ihop havregryn och smör. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta ihop allt till en lite kladdig deg. Sätt fast ett bakplåtspapper i bottnen på en springform, 22–23 cm i diameter. Tryck ut chokladbollssmeten i formen.  Smält chokladen över vattenbad.  Bred ut chokladen på kakan. Strö över kokos och låt chokladen stelna i kylen. Förvara kakan i kylen. Lätt som en plätt! Lycka till! <3 Instagram: HÄR Youtube: HÄR