Bountybrownies

Hej på er! I fredags fick jag höstlov, SÅ skönt och behövligt. Har varit massor av prov nu senaste veckan så skönt att få lite ledigt. Nu får jag tid för en massa bak och planering inför julkalendern i år, hoppas verkligen jag hinner få ihop alla recept. Sedan i helgen var jag med kompisar och firade även halloween. Ska ni göra något kul på lovet? Eller ni kanske har lov senare?  På lovet är det ju perfekt att baka sånt man annars kanske inte har tid för. Dessa bountybrownies rekommenderar jag er att testa om ni älskar kokos och choklad, som jag. SÅ goda och det bästa är typ att de är så mäktiga att man blir mätt på en, då räcker de länge!! Denna är typ helt seriöst den godaste brownien jag smakat, fullkomligt älskar kombinationen med kokos och brownie. Recept för 12st150 g smör2,5 dl strösocker1,5 dl kakao2 tsk vaniljsocker2 ägg 1,5 dl vetemjöl1 tsk bakpulverKokoslager:50 g smält smör3 dl kokosflingor0,5 dl grädde 2 dl florsocker1 tsk vaniljsocker 150 g choklad- Sätt ugnen på 160 grader och smält smöret i en kastrull. Blanda ned strösocker, kakao och vaniljsocker. Vispa ned ett ägg i taget. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke och rör ned i smeten. Klä en form 20x20 cm, med bakplåtspapper. Häll smeten i formen och grädda i ugnen ca 25 minuter. Låt svalna medan du gör kokosblandningen.  Blanda alla ingredienser till kokoslagret i en bunke och bred ut över kakan. Ställ in i kylen ca 30 min. Smält sedan chokladen och häll ut över kakan. Låt stelna och skär i rutor.