1 år på @bakeandenjoy! Tårta!

Hej på er! Vet ni vad, idag har jag haft mitt instagramkonto i 1 år, 1 år, det har gått så fort sedan jag satt och kom på namnet till sidan. Är jätteglad att ni har viljat följa mig under detta år, sjukt kul! Detta firar jag med tårta!     Tårtbotten, form 24cm 4 st ägg2 dl socker1 dl mjöl1 dl potatismjöl1 tsk bakpulver Vispa rumsvarma ägg och socker tills det är riktigt pösigt, använd elvisp (annars blir din tårtbotten för låg, jag lovar. Jag har testat).Desto mer du vispar desto luftigare och högre blir din tårtbotten.Blanda resten av ingredienserna i en skål med en visp. Rör försiktigt ner mjölblandningen i smeten tills det precis blandat sig. Rör inte för mycket, då rör man ut all luft som man vispat in. Smöra en form på 24 cm, hela vägen upp för kanterna. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 gr i ca 35 minuter. Ställ tårtbotten i frysen över natten. - Daimfluff 3dl grädde180g daim Häll upp grädden i en tjockbottnad kastrull och värm på spisen på låg värme. Grädden får INTE koka för då kan det skära sig när man ska vispa upp det. Hacka daimen i mindre bitar och lägg i kastrullen med grädde. Rör om tills daimen har smält, det tar ett bra tag innan krokanten i daimen smälter. När daimen smält häll upp grädden i en burk och låt det stå i kylen i minst fem timmar men helst under nattet. När grädden varit i kylen under natten så vispar man grädden som vanlig grädde men lite hårdare så att det blir tjockt och fluffigt. - Nästa dag gjorde jag denna fyllning, skärde botten i tre delar och fyllde den. Låt tårtan sedan stå i kylen över natten. Glasskräm 2 dl mjölk5 msk marsanpulver2 dl vispgrädde Vispa ihop mjölk och marsanpulver till vaniljkräm, ställ in i kylskåpet några minuter för att stelna. Vispa grädden. Rör ihop vaniljkrämen och den vispade grädden. - Sedan tar du ut din fyllda tårta ur kylen och spacklar den med smörkrämen för att jämna ut tårtan. Smörkräm 150 g mjukt smör3 dl florsockerca 0,5 dl kokhett vatten1 msk vaniljsocker Koka upp 1 dl vatten. Vispa ihop smör, florsocker och vaniljsocker till en krämig massa. Häll i lite kokande vatten i taget under konstant vispning tills du får en följsam konsistens. Den får inte vara kletig, då fastnar den bara i kakan och drar med sig bitar av tårtan. Vispas i ca 10 minuter totalt.  Direkt efter du har spacklat den så täcker du tårtan med sockerpasta eller marsipan. Lycka till!