Mashe

Tillbehör med detta är risLägg mashe (bönor) i vatten dagen innanTvätta mashe och koka de med 1 tsk salt i 45 minuter Hacka 4 vitlöksklyftor, 1 lök och 1 chillipaprika Lägg 6-8 matskedar olivolja i en stekpannaNär oljan blir varm stek vitlöken först stills de får lite färg, sen lök och sist chilipaprikaNär de blir gyllenebruna, häll 2 msk tomatpuré och stekLägg 1 msk röd paprikakrydda och blandaLägg till 1 tsk salt, 1/2 tsk curry och 1/4 tsk spiskummin och blandaLägg till 3 klyftade tomater och stek deBlanda och stek allt som finns i stekpannan tills de blir som tomatpurén Lägg allt på kokande mashe i kastrullen som du har lagt på låg värmeBlanda allt och lägg på locket och koka de i 5 minuter på låg värme