Lite av allt

God förmiddag på er!Idag ska det vara underbart väder i Stockholm, precis 0 gradigt och sol! Ser lovande ut.Sitter och kikar på Youtube innan jag ska kila hemifrån och kom in på "Malou efter tio" kanal och kikar på klipp från hennes tv program, brukar försöka titta på malou efter tio när jag har tid men inte alltid det funkar - så tack Youtube/internet tv ännu en gång. Kikar just nu på en 14-årig kille som var kliniskt död i sex timmar. Hans mamma är med och berättar om händelsen, alltså tänk att få det absolut värsta beskedet i världen att hen är död, en närstående, i detta fall hennes son är död och sex timmar senare så är han vid liv. Fatta dom känslostormarna.. Apropå detta med youtube, jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker det är patetiskt eller ap kul.. Varenda kanal visar ju iprincip samma sak bara att det är olika veckor dom lägger upp det. Om ni kikar på youtube, har ni någon kanal att rekommendera? :)PS 1. Ikväll sänds äntligen Kalla Fakta avsnittet om Christopher, klockan 21.00 på tv4. Han kommer aldrig få upprättelse eller hans familj, jag grät som ett barn när jag fick reda på att det var han. Stod så nära hans lillasyster i låg, mellan och högstadiet så det är mkt minnen man skapat, glömmer aldrig när jag fick följa med dom till Grekland. Fan bästa sommaren någonsin.Nu svävar jag iväg, de gör jag alltid när jag tänker och pratar om gamla minnen. Måste förövrigt ta kontakt med T igen, prata om något annat än sorg och död. Jag saknar henne.Som sagt; titta på avsnittet så ni INTE tror på det som sagts tidigare! Han sköt aldrig mot polisen eller bar vapen!! PS 2. Hur god ser inte maten ut som jag gjorde igår? Quornfärs, zucchini, körsbärstomater och paprika som jag bara stekte, på med vispgrädde (blandade ut med vatten) och sen på med kryddor! Jag använde vitlök (som alltid), vitpeppar, salt och en grönsaksbuljong tärning. Basmatiris till det.Det är verkligen ett tips att om man inte har matlagningsgrädde/creme fraiche hemma så använd vispgrädde! Jag brukar ta halva grädde och halva vatten då och vips så får du matlagningsgrädde och du slipper den där feta konsistensen som vispgrädde ger, "såsen" blir på tok för tjock/fast för min del nämligen. Puss på er!