food

Couscous, hackad spenat, champinjoner, ärtor och majs.Couscous är så smidigt, det sköter sig ju helt själv. Koka upp vatten och sen bara ner med couscousen och lock på. Så ska couscousen bara svälla i ungefär fem minuter. Jag har alltid lite olja i och sen buljong tärning, vilket gör hur mkt som helst!Min kära far är jätte intresserad av matlagning och otroligt duktig på att laga mat, han kan stå i köket i timmar och då överdriver jag inte.. Ju fler timmar i köket desto bättre. Jag är den total motsatsen.. Jag trodde jag skulle tycka det var roligare med matlagning med tiden, efter min friskförklaring men i hate it. Ibland ställer jag mig frågan varför i helskotta jag är vegetarian när jag kan få pappas restaurang mat serverat varenda dag... Vad ska ni göra för skoj idag? Jag måste ringa en hel drös med telefonsamtal, sen blir det VC, träning och letande av present.. Har ju en viss bästavän som fyller år nästa månad och jag tror jag för en gångsskull vet vad jag ska köpa! Nu gäller det bara att hitta det också..Senast jag fick mitt ppiller recept förnyat så blev barnmorskan där lite nojig för att skriva ut tabletter då jag har lågt puls och blodtryck, men efter att ha kikat igen min journal så insåg hon att jag alltid legat lågt så vi gjorde en deal, bara jag går och tar puls och blodtryck varje månad så var hon nöjd.. Haha. Så bara att hoppa ner och göra det helt enkelt! Hoppas ni får en fin dag, i Stockholm är det sådär genom mulet idag men bara det inte regnar så är jag nöjd.. Kram!