När man kan ha det sämre...

Vi kom hem strax före lunchtid till ett rent och snyggt hem. Numera är våra respektive lugna och sansade, inget dansande på borden, söndriga glas och rödvin i soffan.E är dock trött och lite sliten idag. Just nu laddar vi om inför nästa etapp; kombinerad 40-årsfest och inflyttning.Jag njuter av en överbliven efterrätt som jag hade fixat igår. Bland det smidigaste jag någonsin gjort. Pannacotta i all sin enkelhet! Att jag inte förstått hur smidigt detta är? ????Det blev en passionsfruktspannacotta strösslat med havrekrisp med smak av kardemumma som toppats av somriga blåbär.Här kommer receptet:(4 små port)2 passionsfrukter2 dl grädde1 krm vaniljpulver2 msk socker1 gelatinbladSkrapa ur passionsfrukterna och koka upp innehållet tillsammans med grädde, vaniljpulver och socker i en kastrull. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i minst 5 minuter. Tag av kastrullen ifrån platan. Rör ner gelatinbladet i vätskan tills det lösts upp helt. Sila vätskan och häll upp i 4 små portionsformar. Låt stå i kylen i minst 4 h.