Rulltårtsbakelser

RECEPT rulltårta:3 ägg1 1/2 dl strösocker2 msk mjölk2 dl vetemjöl1 tsk bakpulverStrösocker till rullningGör såhär: Sätt ugnen på 250 grader.Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt.Tillsätt mjölken.Blanda vetemjöl med bakpulver och vänd ner det i äggsmeten.Bred ut smeten jämnt och tunt på en plåt med bakplåtspapper.Grädda i mitten av ugnen i cirka 5 minuter.Strö strösocker på ett bakplåtspapper, stjälp upp rulltårtsbotten på den.Lossa försiktigt bakplåtspappret från tårtbottnen när den fortfarande är varm. Fyllning 1, jordgubbsfyllning:Skiva ca 3 dl jordgubbar och mosa dom, strö över ca 1 msk strösocker och 1 tsk vaniljsocker och mosa ihop. Bred på blandningen över rulltårtsbotten. Rulla sedan ihop den på långsidan, se till att skåran är nedåt när du rullat ned färdigt. Låt den gärna ligga i bakplåtpappret och gotta sig lite.Fyllning 2, chokladkrämsfyllning:125 g mjukt smör7 dl florsocker2 tsk vaniljsocker1 dl kakao200 g Philadelphiaost1 msk kokt kaffeGör såhär:Vispa smör, florsocker, kakao och vaniljsocker krämigt. Tillsätt philadelphiaosten och kaffet. Vispa till en slät smet. Bred sedan ut fyllningen på rulltårtsbotten. Rulla ihop likadant som ovan.Slutligen så skär du upp rulltårtan i valfri storlek. Vispa grädde och spritsa sedan över grädden. Toppa med valfri topping, t ex en hackad twix som jag gjorde.