Rimbobullar

ca 24 st25g Jäst2 dl Mjölk1 msk Strösocker1 krm Salt200g Mjukt smörCa 7 dl VetemjölFyllning: 120g Mjukt smör4 msk Strösocker1½ msk VaniljsockerGlasyr:2 dl Florsocker1 tsk VattenRör ihop ingredienserna till fyllningen. Ställ åt sidan så länge!Rör ut jästen i mjölken. Tillsätt socker och salt. Rör i ca 5 dl vetemjöl. Arbeta ner smöret i omgångar i degen. Tillsätt resten av mjölet och arbeta ihop en smidig deg.Kavla ut degen till en rektangulär platta på ett mjölat bakbord. Skär ut 24 rutor och klicka ut fyllningen i mitten på varje plätt. Nyp ihop alla fyra hörn av varje plätt och tryck ner lite lätt. Lägg i bullformar, gärna i en muffinsplåt. Låt jäsa i 2 timmar!Pensla med ägg och grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter i 250C tills de får lite färg.Låt svalna helt!Rör ihop glasyren och ringla över bullarna!