Kanelbullekladdkaka

4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 dl strösocker3/4 tsk mald kardemumma80g smör2 dl naturell filmjölkKanelfyllning:80g smör1/2 dl brunt farinsocker1/2 dl strösocker1 1/2 msk kanel2 msk vetemjöl Topping:PärlsockerGör så här:1. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt ett bakplåtspapper i botten på en rund springform som är ca 20 cm. Smöra och bröa kanterna på formen. 2. Blanda ihop alla torra ingredienserna till kakan i en bunke. Rör om så allt blandas väl och bakpulvret fördelas med mjölet. Lägg i smöret och smula ut det tillsammans med mjölet med händerna. Så det bara blir små smörkluttar. Tillsätt sedan filmjölk och rör hastigt runt med tex en sked så allt blandas. Du har nu en ganska så fast smet som du ska fördela ut i formen.3. Smält smöret till kanelfyllningen i en kastrull, ta av från värmen och tillsätt socker, farinsocker, kanel och mjöl. Rör runt tills det blandats. Fördela blandningen på kakan och strö över lite pärlsocker efter smak.4. Sätt in mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills kakan blivit klar i mitten. Du kan testa med en sticka, men kanelfyllningen ovanpå kommer fortfarande vara kladdig så låt dig inte luras av det.Låt kakan svalna innan du skär i den .