Kalaskladdkaka

Alla älskar väl kladdkaka? Den blir inte mindre god om man lägger till lite Kalaspuffar. Bjud över en kompis, baka och förbered för en riktigt Kalaskväll. Yummi!INGREDIENSER 3 dl (ca 45 gram) kalaspuffar1 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulver2 ägg2 dl strösocker100 gram smör4 msk kakaoGÖR SÅ HÄR Sätt ugnen på 175 grader.Mixa 2 dl av kalaspuffarna ganska grovt i en mixer eller lägg dem i dubbla plastpåsar och krossa med en kavel.Smält smöret och använd lite till att pensla en 24 cm rund springform och bröa den sedan med lite av puffkrosset.Vispa ägg med strösocker lite lätt för hand.Blanda ner både krossade och okrossade puffar, smör, vaniljsocker, kakao, bakpulver och vänd ihop till en jämn smet.Häll smeten i en form och grädda i cirka 20 min. Den stiger ganska mycket under gräddning men sjunker när man tar ut den.Kyl helt för en riktigt seg kladdkaka och servera med glass eller vispad grädde. Mums!